Hírek, események

Taníts érdekesen érdekeset!

2020 júniusában indítottuk a Taníts érdekesen érdekeset! alrovatot a GeoMetodika online folyóirat Módszertani műhely rovatban azok számára, akik szeretnék bővíteni ismereteiket a különleges földrajzi helyekről, az ott élő emberek szokásairól, ételeiről, kulturális értékekről, izgalmas természeti képződményekről, élőlényekről szóló információkkal és azt továbbadni tanítványaiknak.

Minden téma rövid leírásához tartozik egy áttekintő térkép és sok fénykép, amelyek nagy felbontásban letölthetők. A tágabb témakörökhöz feladatok is kapcsolódnak megoldókulccsal. A feladatoknak nem a diákok tudásának ellenőrzése a célja, hanem azok is az ismeretbővítést és az információk rögzítését szolgálják, hiszen van hogy utána kell járni a helyes válasznak. A feladatok is letölthetők annak érdekében, hogy könnyebb legyen azokat beépíteni a tanítási órákba akár feladatlapokként, akár interaktív táblán kivetítve.

Link: https://geometodika.hu/2020/06/10/tanits-erdekesen-erdekeset/

A fenti linkkel elérhető, folyamatosan frissített oldalon láthatja az eddig megjelent írásokat (dőlttel és zölddel szedve) és azokat is, amelyek még megjelenésre várnak.

Használatát szívesen ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük