Hírek, események

Vízkörforgalom a felszín alatt is…

Kedves Kollégák és Kedves Földrajz Tanárok!

Az ELTE TTK Általános és Alkalmazott Földtani Tanszékén működő Tóth József és Erzsébet Hidrogeológia Professzúra Alapítvány nemrég elindította a “Vízkörforgalom a felszín alatt is…” magyar és Groundwater, Geoenergy, Hydrothermal minerals angol nyelvű blogjait, ahol felszín alatti vizekkel és fluidumokkal kapcsolatos aktuális híreket, tudományos újdonságokat és ismeretterjesztő anyagokat kísérhetnek figyelemmel. 

Az érdeklődő olvasók követhetik is a https://felszinalattiviz.blogspot.com/ és a https://geofluids.blogspot.com/ blogok híreit.

A blog kezdő felületén, annak bal oldalsávjában a Rendszeres olvasók, illetve az angol blog esetében a Followers felirat alatt a Rendszeres olvasás gombra kattintással követőink közvetlenül értesülhetnek a legfrissebb tartalomról. (Ehhez mindenképpen rendelkezni kell saját Google-fiókkal, gmailes e-mail címmel.)

A blog a kollégák, szakemberek mellett az érdeklődő középiskolások, tanáraik számára is hasznos információkkal szolgál. De az egyetemi hallgatók, valamint a kapcsolódó szakterületek, földrajz, meteorológia, hidrológia, vízgazdálkodás, ökológia, talajtan, geotermia, szénhidrogénföldtan és az agrárium képviselőit is örömmel üdvözöljük olvasóink körében!

A blog terjeszthető, a link továbbítható, hiszen  a felszínalatti vizek folyamatainak  bemutatása és megismertetése a küldetésünk!

Köszönettel,

Mádlné Szőnyi Judit professzúra vezető  Tóth József és Erzsébet Hidrogeológia Professzúra Alapítvány Általános és Alkalmazott Földtani Tanszék

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük