Hírek, események

Országos Középiskolai Földtudományi Diákkonferencia

A Magyarhoni Földtani Társulat és a Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kara 2020-ban is megszervezi az Országos Középiskolai Földtudományi Diákkonferenciát.

A diákkonferencián általában 70-100 résztvevő szokott részt venni és 25-40 előadás hangzik el. A szervezők várják azon tehetséges tanulók részvételét, akik a tananyagon túl is érdeklődnek a föld- és természettudományok, valamint az energetika iránt.

A XIII. diákkonferencia 2020. március 6-7-én kerül megrendezésre a Miskolci Egyetemen. A versenyen nincs részvételi díj, szállást és étkezést a tájékoztatóban közölteknek megfelelően ingyen tudják biztosítani a szervezők, és a felkészítő tanárok is részt vehetnek a konferencián.

Jelentkezési határidő: 2020. január 10.

Amennyiben igény mutatkozik rá, a szervezők személyesen is előadást tartanak az érdeklődő iskolákban egy látványóra vagy általános földtudományi tájékoztató keretében, ahol a konferencia részleteit is ismertetni tudják a diákokkal.

További információ és kérdések: Szászné Kovács Katalin, igazgatási ügyintéző (foldadm@uni-miskolc.hu).

Részletes felhívás letöltése

A résztvevők számára belépési lehetőséget biztosítanak a 2020. március 7-8-án a Miskolci Egyetemen megrendezésre kerülő 38. Miskolci Nemzetközi Ásványfesztiválra.

Nátrolitkristály (kép forrása)

Kiemelt kép forrása

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük